Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 400 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • Õli
  • Vesi
  • 100 g Brokoli
  • 1/4 tk Sibul
  • 1 tk Värske apelsin
  • Õli
  • 2 tk Küüslauguküüs
  • Salaamivorst
  • Riivjuust

Salaami-brokoli pitsa

Tundub uskumatuna, et pitsale võiks panna brokolit. Ometigi sobib see sinna kui valatult.
Head küpsetamist!
  • 400 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • Õli
  • Vesi
  • 100 g Brokoli
  • 1/4 tk Sibul
  • 1 tk Värske apelsin
  • Õli
  • 2 tk Küüslauguküüs
  • Salaamivorst
  • Riivjuust

Valmista Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegust taigen ning jäta see seisma.

Haki brokoli ning sibul. Piserda sibulale kausis apelsinimahla. Laota küpsetusplaadile tainas ning kata see õliga, millele omakorda laota kate: küüslauk, brokoli, sibul, salaamivorst ning riivjuust.

Küpseta ahjus 250-kraadises kuumuses 10 minutit.

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee