Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 200 ml Vesi
  • 400 g Veski Mati Universaalne küpsetussegu
  • 3 sl Õli
  • 1 pk Veski Mati kuivpärm
  • 2 tl Kardemon
  • 150 g Suhkur
  • 2 sl Kaneel
  • 2 tk Muna

Kardemonirullid

Üks magus suutäis kulub ikka ära. Just seetõttu ongi hea osata valmistada kardemonirulle!
  • 200 ml Vesi
  • 400 g Veski Mati Universaalne küpsetussegu
  • 3 sl Õli
  • 1 pk Veski Mati kuivpärm
  • 2 tl Kardemon
  • 150 g Suhkur
  • 2 sl Kaneel
  • 2 tk Muna

Valmista Veski Mati Universaalse küpsetussegu abil taigen.

Kausis valmista täidis, millesse lisa: kardemon, suhkur ning kaneel. Sega need omavahel kokku.

Rulli valmistaigen laiali ning kanna sellele kardemonisegu. Lõika mõnusad tükid, pintselda munaga ning küpseta 220 kraadi juures 12 minutit.

Head nautimist!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee