Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 300 g Veski Mati Risotto riis
  • 20 g Või
  • 1 sl Oliivõli
  • 1 tk Porru
  • 1,25 dl Valge kuiv vein
  • 0,5 tl Dijoni sinep
  • 1 l Köögiviljapuljong
  • 125 g Cheddar juust

Cheddariga risotto

Risotto on itaaliapärane roog, mida saab hõlpsasti valmistada. Risotto on kiiresti valmiv ning lisandite abil mõnusalt erinevaid maitsenüansse omav toit. Siinkohal pakub Veski Mati sulle välja risotto cheddari juustuga.
  • 300 g Veski Mati Risotto riis
  • 20 g Või
  • 1 sl Oliivõli
  • 1 tk Porru
  • 1,25 dl Valge kuiv vein
  • 0,5 tl Dijoni sinep
  • 1 l Köögiviljapuljong
  • 125 g Cheddar juust

Sulata potis või ning lisa sellele oliivõli. Lisa sellele porru. Sega see omavahel läbi, lisa Veski Mati Risotto riis ning valge vein. Ära muretse - alkohol aurab tänu kuumusele kenasti välja.

Lisa massile sinep, köögiviljapuljong ning juust. Sega kõik omavahel läbi ning hauta tasasel tulel kuni riis on pehme.

Serveeri ning naudi!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee