• 30 min
  • 5 portsjonit
  • Linnulihatoidud
  • Keedetud, Praetud
  • Lõuna, Õhtusöök
Koostisained
 Indiapäraste vürtsidega maitsestatud kanapallid munatäidisega
6 tkMune
300 gKana kintsuliha (nahata)
 Suurem sibul
 Küüslauguküüni
 Ingverit
 Meresoola
 Musta pipart
 Garam masalat
 Köömned
 Jahu
 Saiapuru või Pankot
 Koriandrit
 Tšillipulbrit
Õhtusöök peab olema lisaks heale maitsele ka põnev. Tänane kõhutäide tuleb meie juurde läbi India ja Šotimaa, pakkudes põnevust nii valmistamisel kui söömisel. Lisandid tänase õhtusöögi juurde aga valib iga sööja ise välja. Katsetame!

Täna paneme õhtul otseses mõttes, kasutades klassikaks saanud muusikapala sõnumit, pirukasse muna. Ehk siis valmistame Šoti muna ebatraditsionaalsel moel ehk siis asendame sealiha kanaga ja maitsestame selle liha ohtralt Indiapäraste maitsetega.

Vaata, kuidas valmistada Indiapäraste vürtsidega maitsestatud kanapalle munatäidisega:

Valmistamine
  • Keeda munad 4-5 minutit, pane jäävanni ja koori.
  • Köögikombainis purusta hakkmassiks kanaliha, küüslauk, sibul ja ingver. Lisa kõik maitseained.
  • Nüüd aja kõrges potis kuumaks friteerimisõli.
  • Võta hakkalihamassist peotäis ja pressi sellesse terve keedumuna. 
  • Paneeri lihapall jahus, klopitud munas ja siivsaias.
  • Friteeri lihapall õlis kuldseks.
  • Serveeri koos endale lemmiku salati või lisandiga. 
  • Head isu!
Maitsed.ee