Aastavahetuseni on jäänud pisut üle kahe päeva ning viimane aeg on vaadata järele ja valida välja need vahuveinid, klaasid, mida hakkame presidendi kõne järel uljalt kokku lööma. Maitsed.ee vahuveinikool viibki läbi kolmeosalise kiirkursuse, kuidas valida aastavehetuseks õige jook, õiged klaasid ja mida pakkuda söömiseks valitud vahuveini juurde.

Maailmakuulsa hotelliketi Hilton Tallinna majutuspaiga peasommeljee Tarvo Sarapuu annab Maitsed.ee vahuveinikooli esimeses tunnis nõu, kuidas valida oma laupäevaõhtust pidusööki saatvatele vahuveinidele õiged klaasid.

Klaas, veiniklaas, ei ole vaid mensuur, mille seest jooki libistada. Klaasid pakuvad esmajoones joojatele visuaalset esteetikat, kuid peamiselt mõjutavad just klaasi omadused joodava joogi maitset, kvaliteeti ja joomisnaudingut tervikuna. Kui olete juba valinud välja hea joogi, võiks seda ka serveerida õigest klaasist.

Maitsed.ee