Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 400 g Veski Mati Universaalne küpsetussegu
  • 11 g Veski Mati Kuivpärm
  • 4 tk Marineeritud kurk
  • 100 g Magus sinep
  • 4 tk Viinerit

Viineripirukad sinepi ja kurgiga

Mõnusalt kodused ampsud viineriga, mis on kõigi lemmik ning maitsva sinepi ja kurgi täidisega.

Head panna lauale reede õhtuks või pühapäeva hommikuks.
  • 400 g Veski Mati Universaalne küpsetussegu
  • 11 g Veski Mati Kuivpärm
  • 4 tk Marineeritud kurk
  • 100 g Magus sinep
  • 4 tk Viinerit

Valmista vee, õli ning Veski Mati Universaalse küpsetusseguga taigen. Lisa sellele kuivpärm ning jäta taigen umbes tunniks seisma.

Samal ajal haki marineeritud kurk ning magus sinep kokku - sellest moodustub täidis.

Kata Veski Mati Nisujauga küpsetusplaat ning lõika sellel sobivas suuruses taignatükid, millesse keera viiner ning täidis.

Küpseta eelsoojendatud ahjus 200-kraadises kuumuses 10-15 minutit.

Head nautimist!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee