Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 150 g Veski Mati punased oad
  • 100 g Porgand
  • 1 tk Küüslauguküüs
  • 1 tk Punane paprika
  • 1 tk Tšiilkaun
  • 250 g Hakkliha
  • 300 g Püreestatud tomat

Vaesemehe Chilli con carne

Ubadest saab teha alati midagi mõnusat. Nii ka selles retseptis, kus oad ning hakkliha annavad kokku toitva õhtusöögi.
  • 150 g Veski Mati punased oad
  • 100 g Porgand
  • 1 tk Küüslauguküüs
  • 1 tk Punane paprika
  • 1 tk Tšiilkaun
  • 250 g Hakkliha
  • 300 g Püreestatud tomat

Leota vees oad ning keeda. Maitsesta ka soolaga.
Haki porgand, küüslauk ning paprika ja tšillipipar. Pruunista need pannil ning lisa hakkliha. Sega kogu mass läbi ning prae korralikult.

Lisa sellele püreestatud tomat ning keedetud oad.
Sega läbi ning maitsesta soola ja pipraga.

Hauta õige pisut ning roog ongi valmis!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee