Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 400 g Veski Mati Punased oad
  • 200 g Tuunikala õlis
  • Petersell
  • Värske sidruni mahl
  • Sool ja pipar maitsestamiseks

Tuunikala-oa salat

Oad on tervislikud ning maitsvad. Tuunikala on heaks alternatiiviks ammu tuttavatele kaladele. Lisaks on tuunikala just viimasel kümnendil kinnitanud kanda Eestlaste toidulaual. Seega miks mitte proovida tuunikalast valmistada ühte mõnusalt eestimaise alatooniga värskeilmelist salatit?
  • 400 g Veski Mati Punased oad
  • 200 g Tuunikala õlis
  • Petersell
  • Värske sidruni mahl
  • Sool ja pipar maitsestamiseks

Keeda Veski Mati Punased oad soolaga maitsestatud vees.
Kui oad pehmed, tõsta nad kaussi ning lisa neile tuunikala õlis. Maitsesta soola ja pipraga.

Piserda peale sidrunimahla värskest sidrunist.

Haki petersell ning lisa salatile. Sega omavahel.

Tervislik ning maitsev söök ongi valmis!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee