Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 2 dl Veski Mati Tatrajahu
  • 2 tk Muna
  • 3 sl Palmisuhkur
  • 5 dl Keefir

Tatrapannkoogid

Pannkoogid on head ja tatar on alati ning igas vormis tervislik. Seega ühenda omavahel hea ja tervislik ning tunne rõõmu!
  • 2 dl Veski Mati Tatrajahu
  • 2 tk Muna
  • 3 sl Palmisuhkur
  • 5 dl Keefir

Löö munad suhkru ja soolaga lahti ning lisa keefir.

Sega hulka jahu ning küpseta õlis. Kasutada võid nii tavalist õli kui ka näiteks kookosõli - nii on veel tervislikum.


Serveeri mõnusate värskete marjade ning banaaniga.
Samas võid seda süüa ka näiteks jäätisega.
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee