Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 130 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • 3 dl Vesi
  • Meresool
  • Õli
  • Tomatipüree
  • 75 g Maasuitsusink
  • 1 tk Marineeritud kurk
  • Riivjuust

Suitsupeekoni pitsa

Kiire ja maitsev pitsavalmistamine on lihtne, kui kasutada õigeid lähteaineid. Kõige mõnusam pitsa on isetehtud pitsa ning kõige lihtsamini valmistatud pitsa on see, mis tehtud Veski Mati Spelta pitsa küpsetusseguga!
  • 130 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • 3 dl Vesi
  • Meresool
  • Õli
  • Tomatipüree
  • 75 g Maasuitsusink
  • 1 tk Marineeritud kurk
  • Riivjuust

Sega kausis Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu ning vesi. Lisa sellele sool ja õli, ning jäta kerkima.

Valmis pitsataigen laota küpsetuspannile ning kata tomatipüreega. Katteks lisa maasuitsusinki, marineeritud kurki ning riivjuust.

Küpseta 220 kraadi juures 12 minutit ning naudi!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee