Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 400 g Veski Mati Risottoriis
  • 2 tk Küüslauguküüs
  • 50 g Või
  • 500 g Seened
  • 1 dl Valge kuiv vein
  • 5 dl Hele lihapuljong
  • 50 g Spinat

Seenerisotto

Maitsev risotto ei pea olema keerukas valmistada. Vaja on pisut aega, tahtmist ning head retsepti. Kui toorained on õiged, on ka valmiv toit tervislik, maitsev ning toitev!
  • 400 g Veski Mati Risottoriis
  • 2 tk Küüslauguküüs
  • 50 g Või
  • 500 g Seened
  • 1 dl Valge kuiv vein
  • 5 dl Hele lihapuljong
  • 50 g Spinat

Prae võis küüslauk. Lisa sellele seened.
Lisa Veski Mati Risottoriis ning sega kõik omavahel läbi.

Kalla sekka valget kuiva veini ning lihapuljong. Lõpetuseks lisa spinatit ning lase roal tasasel tulel mõnusalt haududa.

Täpselt nii lihtne ongi!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee