Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 600 g Veski Mati Eriti hea nisujahu
  • 2 dl Tume suhkrusiirup
  • 2 dl Suhkur
  • 10 g Piparkoogimaitseaine
  • 250 g Või
  • 2 tk Muna
  • 2 tl Sooda

Piparkoogitaigen

Nüüd, kus jõulud on ukse ees on hea tuletada meelde, kuidas teha üks kodune ning tõeliselt maitsev piparkoogitaigen, millest valmistada mõnusalt maitsvad maiused jõululauale!
  • 600 g Veski Mati Eriti hea nisujahu
  • 2 dl Tume suhkrusiirup
  • 2 dl Suhkur
  • 10 g Piparkoogimaitseaine
  • 250 g Või
  • 2 tk Muna
  • 2 tl Sooda

Sulata potis kokku tume suhkrusiirup, suhkur ning piparkoogimaitseaine.
Lisa sellele või, muna ning Veski Mati Eriti hea nisujahu. Lisaks pane juurde ka pisut soodat.
Sega see kõik kokku ühtlaseks massiks ning lase pisut jahedas seista.

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee