Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 400 g Veski Mati Risotto riis
  • 400 g Kõrvits
  • 50 g Või
  • 2 tk Küüslauguküüs
  • 1,5 dl Valge vein
  • 5 dl Hele lihapuljong
  • 100 g Parmesani juust

Kõrvitsarisotto

Mõnusalt värvikas, meeldivalt lihtne valmistada. Kasutusel sügisest allesjäänud kõrvits ning tervislik riis!
  • 400 g Veski Mati Risotto riis
  • 400 g Kõrvits
  • 50 g Või
  • 2 tk Küüslauguküüs
  • 1,5 dl Valge vein
  • 5 dl Hele lihapuljong
  • 100 g Parmesani juust

Haki kõrvits.

Samal ajal pruunista potis võiga küüslauk. Lisa potti riis ja sellele vein ning lase pisut podiseda. Pane juurde kõrvits ning lihapuljong. Lisa veel parmesani juust ning lase segades haududa, kuni riis on pehme.

Serveeri.

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee