Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 400 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • 50 g Õli
  • 300 ml Vesi
  • 100 g Vürtsikilu
  • 3 tk Muna
  • 0,5 tk Sibul

Kilupitsa

Ootamatu kooslus - pitsa Itaaliast, kilud Eestist. Need omavahel kokku sobitades on tulmuseks huvitav ning maitsev kiluroog!
  • 400 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • 50 g Õli
  • 300 ml Vesi
  • 100 g Vürtsikilu
  • 3 tk Muna
  • 0,5 tk Sibul

Sega Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu õli ning veega, valmistades sel moel tainas. Lase taignal seista.

Laota tainas ahjuplaadile ning kata see kilu, muna ning sibulaga. Peale pane veel võitükid, mis teevad pitsa meeldivalt mahlaseks.

Küpseta pitsat eelsoojendatud ahjus 180-kraadi juures 20 minutit.

Head nautimist!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee