Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 250 g Veski Mati makaronid
  • 2 sl Või
  • 2,5 sl Veski Mati Eriti hea nisujahu
  • 7 dl Piim
  • 100 g Parmesani juust
  • 200 g Cheddar juust

Juustu-makaroni vorm

Juustu-makaroni vormil on küljes nostalgia maitse. Miks mitte seda uuesti proovida ka tänasel ja moodsamal ajal?
  • 250 g Veski Mati makaronid
  • 2 sl Või
  • 2,5 sl Veski Mati Eriti hea nisujahu
  • 7 dl Piim
  • 100 g Parmesani juust
  • 200 g Cheddar juust

Pane potti keema Veski Mati makaronid.

Pannil valmista mõnus jahukaste, kasutades võid, jahu ja piima. Lisa sellele erinevad juustud. Nagu näed on tulemus muhe ja tummine kaste.

Keenud makaronid pane ahjuvormi, ning kalla neile kaste.

Küpseta seda 30 minutit 175 kraadi juures.

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee