Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

  • 200 g Veski Mati rohelised herned
  • Küüslauk
  • 100 ml Rapsiõli
  • 1 sl Tahiinipasta

Hernehummus

Uuel aastal uue hooga! Uue aasta algus on hea aeg, mil oma menüüle otsa vaadata. Proovi asendada üks ebatervislik toit oma menüüs ühe tervislikuga ning juba oledki sel aastal palju tublim!
  • 200 g Veski Mati rohelised herned
  • Küüslauk
  • 100 ml Rapsiõli
  • 1 sl Tahiinipasta

Keeda-hauta potis soolaga 200 grammi Veski Mati rohelisi herneid. Kui herned pehmed, siis püreeri need koos küüslaugu, õli ning tahiinipastaga.

Valminud hummus on suurepärane leivakate või siis näiteks ideaalne dipikastmeks!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee