Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis
Hakklihapitsa

  • 130 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • 1 tk Küüslaugu küüs
  • 250 g Hakkliha
  • Tomatipasta
  • Riivjuust

Hakklihapitsa

Hakklihast road on kiired ning maitsvad. Seega tänapäeva asjatoimetuste kõrvale head valmistada.
  • 130 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
  • 1 tk Küüslaugu küüs
  • 250 g Hakkliha
  • Tomatipasta
  • Riivjuust

Valmista pitsataigen ning lase sel seista.

Pruunista pannil küüslauk ning hakkliha.

Vormi taignast sobiv põhi ning tõsta sellele tomatipasta, hakkliha ning juust.

Küpseta 12 minutit 220 kraadi juures!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee