Veski Mati 100 aastat Eestit

Sada aastat omariiklust on pikk aeg. Selle jooksul on muutunud nii valitsused kui ka riigikorrad. Kuid kindel on see, et eestlastele on ikka olnud omane soov hea toidu järgi. Olgu siis aeg või ajastu milline tahes. Veski Mati annab 100 päeva jooksul sulle igal päeval ühe retsepti, mis omane Eesti Vabariigile. Vaata, proovi ja saa teadma, milline on olnud meie köök läbi aegade. Läbi selle saad ehk aru, kuskohast me tuleme ja kuhu läheme!
Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Eestipärased makaronid

No see roog on kahtlemata kõikide väikeste Eestlaste lemmiktoit. Mõnus kaste kõrvale, ning ka kõige väiksemate printsesside suu tõuseb kõrvuni ning mõnda aega on kuulda ainult söögiriistade klõbinat!

Keeda Veski Mati Tatrapasta.

Haki sink, küüslauk (kui sööjate hulgas küüslaugusõpru pole, võid jätta selle ka kõrvale).

Prae pannil võis sink ning küüslauk, lisa sellele rohelised herned.
Lisa maitseks näpuotsatäis peterselli.

Kui sink praetud lisa sellele pasta ning sega kõik omavahel kokku. Prae veel mõned minutid.

Serveeri!

Veski Mati - Kvaliteedi saladus igas köögis

Vaata veel retsepte ja tooteid aadressilt www.veskimati.ee