Tallinnas Kultuurikatlas kuulutati eile välja Baltikumi parimad söögikohad Põhjamaade "White Guide" restoranigiidi raames. Tabelisse pääses ka Kaja Pizza köök ja sai esimeseks pitsakohaks, mis jõudis Eesti maitseid koondavasse restoranijuhti.

Kaja Pizza Köök on selle aasta aprillis Pelgulinna linnaosas avatud pizzeria mille peakokaks ja omanikuks on chef Andrei Lesment. Kaja pizzaköögi pöörane populaarsus on tingitud lähenemisest, mille põhimõtteks on kohalikule kogukonnale ausa pitsa pakkumine: parim kvaliteet, lihtsus ja kättesaadavus.

Andrei Lesment on tippkokk, kes tegi muljetavaldavat karjääri Londonis j oli esimene inimene Eestist, kes avas Londonis kõrgköögi restorani - Verru. Peakoka meisterlikkust tunnustati Londonis ka AA-rosette auhinnaga ja Michelin-i tärnidega. Lesment pöördus tagasi kodumaale ning nüüd rakendab maailma pealinnas saadud kogemusi kohalikus keskkonnas.

Kaja Pizza Köök sai White Guide reisigiidi poolt märgitud einekohaks esimest korda.

Maitsed.ee