Pärnus toimuval restoranide nädalal on ehk veel mõnda restorani mõni vaba koht saadaval. Neile, kes aga ei mahu sellel aastal suvepealinna parimatesse söögikohtadesse einetama, saame pakkuda valikut parimatest toitudest. Ka silmadega saab süüa!

2.-10. aprillini toimub Pärnust teist korda Restoranide Nädal. Sel perioodil pakuvad kahekümne ühe restorani peakokad põnevaid maitseid ja suurepäraseid elamusi ja seda kõike meeldiva hinnaga.

Merekultuuriaastale vääriliselt on menüüs rohkesti mereande, olgu selleks siis siiafilee, tursk, koha, meritint, merlang, latikas, hiidkrevetid või hoopis kammkarbid. Menüüdest leiab ka võõrapäraseid nimetusi nagu näiteks granite, crumble, gremolata, ganache, ceviche, sous vide, veloute, flambe jne. Neil ei maksa laste end hirmutada.

Spinach soup with quail egg and baltic sprat- onion pie 📷 @mahedik #repost #pärnu #visitparnu

A photo posted by @parnurestaurantweek on Apr 5, 2016 at 10:01am PDT

Starter comes from Pärnu Bay - Smelt, tomato jerky, kohlrabi, wakame #pärnu #kalamajakas

A photo posted by @parnurestaurantweek on Apr 6, 2016 at 1:18pm PDT

Starters are ready for serving👌 #rabbit & #whitefish 📷@tiinakask #repost

A photo posted by @parnurestaurantweek on Apr 4, 2016 at 1:24pm PDT

Maitsed.ee