Suhkrurohked kommid ja küpsised on levinud suupistete valik kontori koosolekuruumis või kööginurgas. Et tihedal tööpäeval jaguks energiat õhtuni ning olulisel koosolekul suudaks keskenduda ja kaasa mõelda, vajab aju aga väärtuslikumat kütust.

Aktiivne elutempo tingib näksimist – päevas, mis on täis töö ja perega seotud kohustusi, võib regulaarseteks toidukordadeks olla raske aega leida ning seepärast asendatakse need sageli näksimisega. Valede näksimisharjumuste eest – liigselt suhkrut, valget jahu ja töödeldud toite – tuleb aga mõne aja möödudes üsna tõenäoliselt tervisega lõivu maksta, vahendab Loodusvägi.ee.

Tervisliku toitumise põhimõtete järgijate arv kasvab kogu maailmas, nii ka Eestis. Ent kui tervis ja hea enesetunne on esikohale seatud, ei tähenda see, et näksid tuleks menüüst välja jätta. Oluline on valida tervislikumad vahepalad, mis pakuvad tihedates päevades kiiret, kuid mitte koormavat turgutust ning aitavad püsida kogu päeva tegus ja rõõmus.

Mida jälgida kontorisse või koosolekulauale vahepalasid valides?

Maitsed.ee