• 45 min
  • 10 portsjonit
  • Maiustused
  • Muu
  • Lõuna
Koostisained
 Toorjuustutrühvlid magusa toortatrakattega
 Sisu:
200 gTumedat šokolaadi
250 gToasooja toorjuustu
50 gPiparkooke või muid meelepäraseid küpsiseid
 Kate:
6 slToortatratangu
2 tlSuhkrut
 Paar näpuotsatäit kaneeli
 Näpuotsatäis kardemoni
Need on ühed meeldivalt tummised trühvlikommid, mida ümbritseb pannil röstitud ning seejärel jahvatatud toortatrast ümbris.
Valmistamine
  • Sulata šokolaaditükid vesivannil. Sega toorjuust kausis lahti ning lisa sulatatud šokolaad. Sega juurde ka purustatud piparkoogid. 
  • Lase segul külmkapis taheneda tunnijagu. 
  • Seejärel rösti toortatratangud kuival pannil (paar minutit), lisa ülejäänud ained ning lase suhkrul pannil sulada, ise korralikult segades, et tatratangud maitseainetega kokku saaks. 
  • Seejärel lase segul jahtuda mõned minutid ning jahvata tatrasegu kohviveskis või umhmri abil peenemaks.
  • Vormi trühvlisegust pisikesed pallikesed ning veereta neid tatrasegus. Hoia serveerimiseni külmkapis.
Maitsed.ee