• 1t 30min
  • 10 portsjonit
  • Saiad/leivad
  • Ahjus
  • Lõuna, Õhtusöök
Koostisained
 Cafe Piano peakokk Evari Tšetšini ciabatta
 Eeltaigen
12 gPärmi
300 mlLeiget vett
3 dlJahu
 Taigen
6 dlEeltainast
300 mlVett
12 gPärmi
1 tlSuhkrut
1 tlSoola
1 dlRukkijahu
7 dlNisujahu
Cafe Piano peakoka küpsetatud focaccia ciabatta bruchettad kukeseene, tomati-mozzarella, lõhe tar-tari ja suitsukeelega. Igaüks saab meelepärased lisandid valida ja serveerida vastavalt oma eelistusele.
Valmistamine
  • Lahusta pärm vees ja sega kõik ained kokku, kata kauss kilega ja lase ca 10 tundi soojas seista.
  • Lahusta pärm vees ja sega kokku eeltaignaga. Lisa jahu ja suhkur ning hakka sõtkuma. 
  • Määri kauss oliivõliga ja pane taigen kaussi. 
  • Lase 1 tund kerkida. 
  • Vormi taignast 2 saia. 
  • Küpseta 200C 20-30 minutit.
  • Söö oma lemmikkattega!
Maitsed.ee