Koostisained

  • 10 min
  • 6 portsjonit
  • Soolane
  • Muu
  • Hommikusöök, Lõuna
 Lihavõtte järgne munavõi
6 tkMune
2 slToorjuustu
0,25 tlKurkumi
1 slMajoneesi
 Soola
Et munadepühal on toidulaual värvilisi mune koksimiseks rohkem kui küll, siis tekib ka küsimus - mida kõike nende keedetud munadega lihavõtete järel küll peale hakata?

Kogenud Maxima Eesti toidutehnoloog Natalja Bondareva jagab sellele küsimusele heaks vastuseks kiiresti valmiva ja mitmeotstarbega munavõi retsepti. Munavõid saab lisaks röstitud leivale ka ootamatutele külalistele singiviilude täidisena pakkuda.

Valmistamine

  • Keeda munad, pressi need kahvliga puruks, lisa majonees ja toorjuust. 
  • Sega kahvliga kõik koostisained purustades ühtlaseks kreemjaks seguks. 
  • Maitsesta segu kurkumi ja soolaga ning aseta valminud munavõi kuni söömiseni külma. 
  • Serveeri seda enda lemmiku musta leiva või sepikuga, veel parema maitseelamuse annab võie soojal röstil. 
  • Külalistele saad serveerida ka imelihtsasti valmivaid munavõi täidisega singirulle.
Maitsed.ee

Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde