Koostisained

  • 1t 0min
  • 5 portsjonit
  • Linnulihatoidud
  • Hautatud/Aurutatud, Praetud
  • Lõuna, Õhtusöök
 Valge veini ja koorega kana-seenehautis
 Kanakintsud
 Suurem sibul
 Küüslauku
 Valget veini
 Pruune šampinjone
 Kartuleid
 Oliiviõli
 Kohvikoort
 Musta pipart
 Meresoola
Ilmad on ilusad ning nagu suve poole liikudes ikka tavaks saab, soovime olla rohkem väljas, kui pliidi taga toitu valmistamas. Seepärast ongi äärmiselt mõnus valmistada hautist, mille saab "unustada" pliidile valmima. Proovime täna panna kokku valge veini ja koorega kana-seenehautist.

Vaata, kuidas valmistada täna vaid viiest toorainest koosnev õhtusöök:

Valmistamine

  • Haki suupärasteks tükkideks sibul, viiluta küüslauk, koori ja lõika kuubikuteks kartulid.
  • Pane haudepotti õli ja prae enne soola ja pipraga maitsestatud kanakintsud kuldseks. Eemalda kanaliha pajast.
  • Riisu suurem osa õli, kuid mitte kõik. Prae selles sibul ja küüslauk.
  • Lisa 5 minutit hiljem patta ka šampinjonid, sega ja prae.
  • Nüüd lisa potti tagasi kanakintsud ja vala kolmveerand pudelit valget veini neile selga. Hauta 40 minutit.
  • Nüüd lisa patta kartulid, hauta veel 15 minutit. 
  • Nüüd lisa koor, sega ja lase väga madalal tulel kogu hautisel veel 5 minutit kuumata.
  • Serveeri supikausis või -taldrikul.
  • Head isu!


Maitsed.ee