• 30 min
  • 4 portsjonit
  • Lihatoidud, Soolane
  • Praetud
  • Lõuna, Õhtusöök
Koostisained
 Saltimbocca ehk sinki keeratud seasisefilee Türgi ubade ja tomatitega
 Sea sisefileed
 Prosciutto sinki
 Salvei lehti
 Jahu
 Oliiviõli
 Meresoola
 Musta pipart
 Türgi ube
 Minitomateid
 Küüslauku
 Valget veini
Äärmiselt lihtne ja huvitav Itaalia retsept, millist Maitsed.ee pole veel oma lugejateni toonud. Parandame selle vea ning pakume täna õhtuks välja ühe imelise roa seast ja ubadest!
Vaata, kuidas valmistada Saltimbocca'sid ehk sinki keeratud seasisefileed, millel juures Türgi ubadest ja tomatitest salat:

Valmistamine
  • Lõike sisefilees 12 juppi ja peksa need taignarullika õhukeseks.
  • Nüüd pane iga sealihatüki keskele salveileht ja keera filee kokku nii, et tekiksid nelinurgad. 
  • Nüüd keera sealiha singi sisse, kata paneerimiseks jahuga ja pane pannil oliiviõlisse praaduma.
  • Prae liha valmis ja sink pealt krõbedaks. Tõsta kõrvale.
  • Samale pannile pane veel oliiviõli ja küüslaugud. 
  • Lisa ka tomatid ja oad. Prae neid mõni minut segades.
  • Lisa valge vein ja maitsesta soola ning pipraga. Hauta oad ja tomatid valmis.
  • Serveeri oad ja tomatid koos lihanelinurkadega. 
  • Head isu!


Maitsed.ee