• 15 min
  • 2 portsjonit
  • Pastatoidud
  • Keedetud, Muu
  • Lõuna, Õhtusöök
Koostisained
 Momofuku restorani kuulsad ramennuudlid
 Ramen nuudlid
 Roheline sibul
 Ingverijuur
 Viinamarjaseemne õli
 Sojakaste
 Riisiäädikas
 Meresoola
Momofuku on maailma üks kuulsamaid nuudlirestorane, mis on NYC söögikohtade tipus olnud juba aastaid. Nüüd ei pea restorani kuulsate rohelise sibula ja ingveriga nuudlite nautimiseks vaja Suurde Õuna lennata. Valmistame need ramen-nuudlid kodus!
Tegemist on maitserikaste ja toitvate nuudlitega, kuid selgelt väga lihtsa einega. Neid nuudleid saab nautida omaette, kuid veelgi paremad - smamoodi nagu ka Momofuku restoranis - mekivad need lisandina mõne Aasiapärase liha või kala, isegi juurviljade juurde. Katsetage!

Valmistamine
  • Keeda ramen-nuudlid pakendi järgi pehmeks ja pane kõrvale.
  • Sega kausis kokku hakitud roheline sibul, peeneks hakitud ingverijuur ja maitseained.
  • Lase segul 15 minutit seista ning siis sega nuudlitega kokku.
  • Söö nuudleid, kas paljalt või serveeri koos liha, kala või köögiviljadega.
  • Head isu!
Maitsed.ee