• 15 min
  • 4 portsjonit
  • Soolane
  • Marineeritud, Praetud
  • Lõuna, Õhtusöök
Koostisained
 Majoneesikapsa ja hiidkrevettidega taco'd
 Taco saiu
 Hiidkrevette
 Kapsast
 Majoneesi
 Laime
 Avokaado
 Peterselli
 Meresoola
 Musta pipart
 Võid (82%)
Tänane õhtusöök tuleb meieni Mehhikost, kuid teeb enne taldrikule jõudmist tiiru Aasias, kust korjab kaasa hiidkrevetid. Tundub, et pe4atus on tehtud ka Saksamaal või USAs, kuna klassikaline kapsasalat pärineb just sealt. Täielik maailmatoit!

Vaata, kuidas valmistada õhtuks maitsvad kreveti ja avokaadoga kapsasalati taco'd:

Valmistamine
  • Riivi peeneks kapsas. 
  • Sega kausis kokku majonees ja kolme laimi mahl. Maitsesta riivitud kapsas majoneesiseguga. Lase seista.
  • Prae võis ja soola, pipraga maitsestatuna krevetid kuldselt roosaks. 
  • Koori avokaado ja viiluta.
  • Pane taco saiale kapsasalatit, siis krevetid ja avokaado. Pressi peale natukene laimimahla.
  • Naudi!
Maitsed.ee
Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde