• 20 min
  • 4 portsjonit
  • Pastatoidud
  • Praetud
  • Õhtusöök
Koostisained
 Lihtne kana Lo Mein
 Kana kintsuliha
 Meresoola
 Musta pipart
 Seesami õli
 Kanapuljongit
 Hoisini kastet
 Sojakastet
 Maisitärklist
 Rapsiõli
 Küüslauk
 Ingverit
 Šampinjonid
 Sibulad
 Porgandid
 Suhkruherned
 Munanuudlid
Klassikalisim Hiina nuudliroog maailmas, mida pakutakse igas hieroglüüfidega tähistatud Hiina restoranis Tallinnast NYC'i ja Rio De Janeirost Tokyoni. Valmistame selle lihtsa, kuid hirmus maitsva roa just tänaseks õhtusöögiks.

Aega röövib lo mein'i valmistamine vaid pisut: vaja natukene hakkida, pisut keeta ning siis vokkida. Hakkama saab sellega igaüks. Oluline on aga mitte hoida tagasi nii Hoisini kui soja katmetega, seesamiõli ja muude maitsetega. Hiina köök on rikas maitsetest - magusast, hapust, teravast ja rasvasest.

Vaata, kuidas valmistada kodune kana lo mein'i:

Valmistamine
  • Marineeri viiludeks lõigatud kanaliha seesamiõli, soola ja pipraga. Tõsta kõrvale.
  • Sega kokku kanapuljong, Hoisini kaste, sojakaste ja seesamiõli. Lisa ka natukene tärklist paksenduseks.
  • Prae wok-pannil õlis kana läbi, tõsta kõrvale. Lisa õlisse ingver, küüslauk, sibulaviilud, porgandiribad, suhkruherned. Prae.
  • Lisa nüüd pannile ka nuudlid ja kana. Sega läbi ja kata kõik kokku segatud kastmega. Lase kõik uuesti kuumaks.
  • Serveeri. Head isu!
Maitsed.ee