• 20 min
  • 4 portsjonit
  • Pastatoidud
  • Muu, Praetud
  • Lõuna, Õhtusöök
Koostisained
 Aromaatne seene-porrulaugu-estragon pasta
 Pruunid šampinjonid
 Oliiviõli
 Küüslauku
 Porrulauku
 Kanapuljong
 Lasanjelehed
 Vahukoort
 Estragoni
 Meresoola
 Musta pipart
 Chiabattat
Õhtune pasta võib tunduda liigse süsivesikuterikka ampsuna. Oluline on aga süüa emmotsionaalselt rikkalt, kuid vähem. Nautige oma õhtuid, muretsege kõhuvõldi pärast hommikusel jooksuringil.

Maailmakuulsal kokal Gordon Ramsay'l on oskus panna kodustes tingimustes ja üsna stressivabalt kokku uskumatult elegantseid maitseid. Seened ja estrgon seda just on. Katsetage!

Vaata, kuidas valmistada kuulsa koka Gordon Ramsay aromaatset seene-porrulaugu-estragon pastat:

Valmistamine
  • Viiluta seened ja prae oliiviõlis pannil.
  • Viiluta paar küüslauguküünt. Lisa pannile.
  • Lõika porrulauk neljaks, pese ja lõika peeneks. Pane pannile.
  • Sega pannil olevat juurviljasegu, maitsesta soola ja pipraga. Prae vedelik pannilt ära.
  • Lisa pannile kanapuljongit. Lase poole võrra "alla" haududa.
  • Nüüd lisa vahukoort, sega ja keera tuli panni all madalaks.
  • Pane lasanjelehed keevasse, maitsestatud vette. Keeda peaaega pehmeks. Tõsta veest pannile, sega. Keera nüüd panni alt tuli täiesti ära.
  • Haki peeneks estragon ja lisa pannile. Sega.
  • Serveeri pastat koos grillitud chiabattaga.
  • Head isu!


Maitsed.ee