• 8 min
  • 1 portsjon
  • Soolane
  • Muu
  • Hommikusöök
Koostisained
 Prosciutto ja munapudruga täidetud Chiabatta
 Chiabattat
 Prosciutto sinki
 Võid (82%)
 Avokaadot
 Mune
 Sinepilehti
 Sidrunit
 Oliiviõli
 Soola
 Pipart
Võileivad või sandwichid on selgelt hommikused eined. Maailma üks kuulsaim ajakiri, moezurnaal Vogue pakub tänaseks hommikuks välja eine, mida naudivad ka tippmodellid, moeloojad ja teised stiilsed inimesed. Ole stiilne!

Võileiva võlu on selle lihtsus ning fakt, et sellesse on pakitud kogu päevaks vajalik. Olge munade valmistamisel väga ettevaatlik, me ei soovi hommikul süüa kummise tekstuuriga mune. Valmistage munad aeglaselt ja hoolikalt.

Vaata, kuuidas valmistada Prosciutto ja munapudruga täidetud Chiabatta't:

Valmistamine
  • Lõika sai pikki pooleks ja määri  seestpoolt sulatatud võiga. Nüüd prae saiad pannil krõbedaks.
  • Löö vahtu kolm muna ja sulata pannil, madalal temperatuuril või. Vala munad pannile ja pidevalt segades valmist kreemine munapuder.
  • Maitsesta sinepilehed sidrunimahla ja soola/pipraga. 
  • Nüüd paneme võileiva kokku: Aseta võileiva ülemisele poolle avokaadoviilud, maitsesta need sidruni, soola ja pipraga. 
  • Nüüd tõsta avokaadole sink ja seejärel sinepilehed.
  • Saia alumisele osale määri munapuder. 
  • Nüüd pane võileib omavahel kokku.
  • Head isu!


Maitsed.ee
Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde