• 15 min
  • 4 portsjonit
  • Soolane
  • Praetud
  • Hommikusöök
Koostisained
 Maguskartuli pannkoogid munasilmaga
 Maguskartul
 Suurem sibul
 Mune
 Peekonit
 Riivjuustu
 Soola
 Pipart
 Oliiviõli
 Küüslaugupulbrit
Hommikusöök on kõige olulisem söögikord päevas. Öeldakse, et hommikul tuleb süüa nagu keiser - rikkalikult ja mitmekesiselt. Täna hommikul praeme pannkooke, kuid äärmiselt erinevatest toorainetest kui tavaline.

Vaata, kuidas valmistada hommikuks munasilmaga maguskartuli pannkoogid:

Valmistamine
  • Riivi kooritud bataat ehk maguskartul peeneks. Riivi peeneks ka üks suur sibul.
  • Pressi kartulist ja sibulast läbi marli vedelik välja. 
  • Maitsesta juurviljad soola, pipra, küüslaugu ja ühe munaga. Sega tainas valmis.
  • Nüüd tee taignat pannile selline pannkook, mille keskele saab lüüa muna.
  • Prae muna ja pannkook kaane all valmis. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri munapannkook praetud peekoni ja riivjuustuga.
  • Head isu!
Maitsed.ee
Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde