• 20 min
  • 4 portsjonit
  • Soolane
  • Ahjus, Praetud
  • Hommikusöök
Koostisained
 Turska
 Kanamunad
 Oliiviõli
 Või (82%)
 Beebispinat
 Hapukoor või creme freche
 Estragoni
 Dijoni sinepit
 Meresoola
 Musta pipart
 Bruchettat
Hommikuks kala? Miks mitte, kui see valmistada aromaatselt, maitsvalt ja tervislikult. Tursk on üldse äärmiselt pehme maitse ja suutundega kala ning munad aitavad pakkuda hommikusöögike sisu ja sügavust. Proovige, Te ei kahetse.

Head turska on keeruline leida Eestist, seda peab möönma. Seda toitu saab teha ka hea forelli või lõhega. Igal juhul, vaadake sellele toidule lahtiste silmadega ja avatud suuga otsa, uus emmotsioon igasse hommikusse.

Vaata, kuidas valmistada ahjus hommikus munad ja tursk:

Valmistamine
  • Lõigake tursk kuubikutseks ja tõstke kõrvale.
  • Pange tulele ahjukindel pann või vorm ja sulatage sellel õlis või. 
  • Praadige beebispinatid maha ja lisage tursk pannile. Maitsestage soola ja pipraga.
  • Nüüd segage kokku hapukoor või creme fresche hakitud estragoni ja sinepiga. Lisage sellest 3/4 pannile ja hautage kogu segu.
  • Võtke pann tulelt ja lööge kalasegule peale neli-viis muna. Lisage ka ülejäänud kooresegu.
  • Maitsestage jälle soola ja pipraga ning valmistage ahjus 180 kraadi juures lõpuni. 
  • Hakkige roheline sibul ja viilutage bruschetta. 
  • Nautige hommikuks. Head isu!


Maitsed.ee
Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde