Koostisained

  • 10 min
  • 2 portsjonit
  • Soolane
  • Hautatud/Aurutatud
  • Hommikusöök
 Aasiapärane soolane kaerahelbepuder porgandi ja rohelise sibulaga
 Kaerahelbeid
 Vett
 Sojakastet
 Seesamiõli
 Musta pipart
 Punaseid paprikaid
 Porgandeid
 Rohelist sibulat
Kes ütles, et hommikune kaerahelbepuder peab olema magus või puuviljadega? Saab ka hea tunde sisse, kui see puder süüa vaid võisilmaga või siis muuta see Aasiapäraseks - lisada maitseid ja juurvilju, süüa puder ära soolasena.

Soolane hommikupuder on mõne jaoks täielik normaalsus, enamus inimesi on aga hommikust pudruampsu harjunud nautima magusana - suhruga, mega, puuviljadega, pähklitega, marjadega ja nii edasi. Soolane puder on vinge uuendus ja raamist välja astumise, rutiinist väljumise akt. Kuid miks mitte ... proovime järele!

Valmistamine

  • Pane vesi ja kaerahelbed keema ning hauta madalal tulel pehmeks.
  • Tõsta kaerahelbed tulelt ja seda nende hulka sojakastet, musta pipart ning seesami õli. 
  • Tõsta puder kaussi ja kata porgandite, paprika ja rohelise sibulaga.
  • Head isu!

Maitsed.ee

Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde