• 15 min
  • 2 portsjonit
  • Soolane
  • Keedetud, Praetud
  • Hommikusöök
Koostisained
 Singi ja juustuga dipipulgad voolava munaga
 Eesti juustu
 Õhukest loomalihasinki
 Röstsaia
 Võid (82%)
 Mune
Hommikusöök võib olla lisaks imelisele maitseelamusele ka mänguline. Siinkohal sobivadki võrrandisse krõbeda "koorega" singi-juustuga praetud dipipulgad, mida mõnus "viie minuti" munasse torgata. Maitsev, toitev, lustakas!

Kõige olulisem selle hommikusöögi puhul on mitte muna üle keeta. Ehk siis tehke kindlaks, et munal jääks seest kollane voolavaks, samas valge oleks keenud. Nii jääb dipipulgale vaid munakollane kinni, mis lisab juustu-singi-röstsaiapulgale imelise lisameki. Head katsetamist!

Valmistamine
  • Lõika pikkadeks kangideks juust.
  • Lõika röstsaiadel küljest ääred, rulli saiaviilud õhukeseks.
  • Pane õhukeseks rullitud viilule sinki ja juustukang, keera kõik rulli.
  • Prae pulgad pannil võis krõbedaks, nii, et juust vaikselt sulama hakkab.
  • Keeda mune 5 minutit ja jahuta need kohe jäävannis.
  • Nüüd löö munal "müts" maha, surka dipipulgad munasse ja naudi.
  • Head isu!
Maitsed.ee
Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde