• 1t 0min
  • 5 portsjonit
  • Pirukad/kringlid, Soolane
  • Ahjus, Praetud
  • Hommikusöök, Lõuna
Koostisained
 Kanapirukas kuskussi, pärlsibulate ja juustuga
50 gTäistera kuskussi
500 gRannamõisa jahutatud broilerifileed
 Meresoola
 Musta pipart
3 slHakitud tilli
75 gRiivjuustu
4 slMajoneesi
 Pärlsibulaid
500 gPärmi-lehttainast
 Muna
Toidublogija ja kokaraamatute autor Ragne Värk jagab Maitsed.ee lugejatega ühte lihtsat ning mõnusat retsepti, mille valmistamiseks ei kulu palju aega, kuid maitsed ning aroomid on võrratud.
Valmistamine
  • Valmista kuskuss vastavalt pakendil olevatele juhistele. 
  • Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ning prae need kuumal õliga piserdatud pannil valmis, maitsesta soola ja pipraga. 
  • Võimalusel lase kanafilee tükkidel kümmekond minutit jahtuda. 
  • Sega kausis kokku keedetud kuskuss, kanatükid, till, juust, majonees ja poolitatud pärlsibulad. Maitsesta segu soola ja pipraga.
  • Laota tainas küpsetuspaberil lahti ning aseta selle keskele pikuti kanatäidis (jäta otsad umbes 3 cm ulatuses vabaks). 
  • Vabaks jäänud taina pikematele külgedele lõika noaga u 2cm paksused sisselõiked. 
  • Kata täidis esmalt otstest vabaks jäänud tainaga ning tõsta siis äärde lõigatud ribad täidisele. 
  • Määri pirukas pealt lahtiklopitud munaga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures pöördõhuga režiimil 15-20 minutit.

Maitsed.ee