• 25 min
  • 2 portsjonit
  • Soolane
  • Muu, Praetud
  • Hommikusöök, Lõuna
Koostisained
 Peedi-kukeseenevrapp suitsukanaga
2 tkTortiljat
4 slSulatatud juustu
 Salatilehti
200 gKukeseeni
2 slRiivitud õuna
2 tkPeeti
 Riivituna
2 slSinihallitusjuustu
2 tlSeemneid
150 gMarineeritud ja suitsutatud broilerikintsuliha
Meelepäraste lisanditega täidetud vrapp on heaks võimaluseks valmistada miskit maitsvat kohe eriti kiiresti. Tortiljat võib täita oma lemmikkomponentidega või siis on see heaks võimaluseks kasutada külmkapis ära kõike seda, mis seal leidumas ning ärakasutamist nõuab.

Siin retseptis on kasutatud eriliselt maitsvat marineeritud ning suitsutatud broilerikintsuliha, mis sobib imehästi ka niisama maiustamiseks. Samas vrapi vahel täidisena jagab see liha parajalt tugevat maitset ning sobib ka teiste komponentidega imehästi. Suitsukana võib asendada ka pisut eksklusiivsema tooraine suitsutatud pardifileega. Linnulihale kaaslaseks selle vrapi täidises on aga see, mida hooaeg pakub – kukeseened, mahlane punapeet ning pisut magusust andvat õuna.

Valmistamine
  • Määri tortiljadele sulatatud juust ning kata seejärel salatilehtedega. 
  • Prae kukeseened pannil kerges rasvaines valmis. Seejärel kuhja need pikuti tortiljadele. 
  • Lisa ka riivitud õun, peet, sinihallitusjuust ja seemned. 
  • Kõige viimasena lao peale kanalihatükid. 
  • Keera tortiljat üksteise järel rulli ning asu sööma või aseta külmkappi kuni serveerimiseni!
Maitsed.ee
Veinisoovitus

Cantine Ruinite Lambrusco Reggiano Amabile

Päritolumaa Itaalia, Emilia-Romagna, Lambrusco Reggiano

Tutvustus Kerge, magus, kergelt gaseeritud punane vein

Sobib Aperitiiviks, lõõgastumiseks, piknikule, kingituseks, vastuvõtule, toitude juurde