• 10 min
  • 1 portsjon
  • Alkoholiga
  • Muu
  • Õhtusöök
Koostisained
 Kokteil "Fitzgerald"
4 clNobenapsu mustsõstra viina
3 clSäde õunasiidrit
3 clOmenapiha aroonia mahla
6 clÕllevõluri stout õlut
2 tkGalangali
6 tkKardemoni seemet
29. novembri õhtutundidel toimus Kultuurikatlas Eesti Joogi Festivalil eelmärgitud festivali nimeline esimene kokteilivõistlus, mille võtjaks osutus Anastassia Smirnova restoranist Nok Nok oma sooja kokteiliga "Fitzgerald".

Festivali pärastlõunal asus võistlustulle 10 Eesti baarmani ja restoranitöötajat. Loetud tundide jooksul tuli neil tutvuda kogu festivali väljapanekuga, leides sealt oma kokteiliks vajalikud komponendid ja neist lõplik võistlustöö valmistada. Klaasid ja kaunistused olid võistlejatel kaasas, sellest lähtuvalt kujundati ka joogi kategooria ja iseloom.

Valmistamine
  • Kuumuta tume õlu 80 kraadini. Lisa sellesse galangal ja kardemon. 
  • Sega kokku kogu alkohol ja lisandid.
  • Vala kuum õlu kokteilile peale, serveeri.
  • Head nautimist!

Maitsed.ee