Koostisained

  • 20 min
  • 5 portsjonit
  • Soolane, Vegetaaria
  • Muu
  • Lõuna, Õhtusöök
 Kreftised tofu-kreveti värsked kevadrullid tummise kastmega
 Riisipaberid
 Riisinuudlid
 Porgandeid
 Punast kapsast
 Värsket kurki
 Seeni (vabal valikul)
 Küüslauku
 Sidrunimahla
 Tofut
 Hiidkrevette
 Kreftine kaste
 Hoisini kaste
 Sojakaste
 Schriracha kaste
 Chipotli tšillikaste
 Tai kalakaste
 Tai austrikaste
 Sidrunimahla
 Seesamiõli
 Küün küüslauku
 Jupp ingverit
 Terve tšillikaun
 Meresoola
Aastavahetuse järgne argipäev kordab end aastast aastasse: spordiklubid on silmini inimesi täis, rasvast liha poest ei osteta ja ihu ootab detoxitoitu. Vürtsikas ja juurviljaline - see on just see toit, mis aitab ihul, maol ja vaimul 2017. aasta ärasaatmisest taastuda. Keerame selle kraami kõik riisipaberisse ja kastame teravasse kastmesse.

Valmistamine

  • Riivi peeneks paar porgandit, kapsas ja värske kurk. Sega kõik ühes kausis kokku, maitsesta soola ja sidrunimahlaga. "Masseeri" salat valmis.
  • Viiluta seened ja lõika pikku pidi pooleks hiidkrevetid. Pane pann tulele ja kuumuta selles õli - prae selles seened koos hakitus küüslauguga kuldseks ja alles siis lisa minutiks krevetid. 
  • Sega kõik pannil olev läbi ja lisa krevetid-seened  salatikaussi. Sega segu läbi.
  • Lõika tofu õhukesteks viiludeks ja prae õlis kuldseks mõlemalt poolt. Tõsta kõrvale.
  • Pane kaussi riisinuudlid ja kalla neile peale keev vesi. Maitsesta vesi ka soolaga. Peale 3 minutit kurna nuudlid ja jahuta külmas vees.
  • Aseta riisipaberid ühe kaupa kuuma vette ning laota taldrikule laiali - lisa sellele nuudleid, torut ja juurvilja-krevetisegu. Keera kraam ilusasti rulli. Tõsta valmis rullid kõrvale.
  • Teeme kastme: pane kõik kastmeks mõeldud asjad blenderisse ja lase ühtlaseks kreemiks. 
  • Serveeri rullid koos kastmega. Juurde sobib ingveriga roheline tee.
  • Head isu!

Maitsed.ee