• 1t 0min
  • 5 portsjonit
  • Koogid
  • Ahjus, Muu
  • Lõuna, Õhtusöök
Koostisained
 Cafe Peccadello särtsaka laimiga porgandikook
 Koogitaigen
500 gPorgandit

4 tkMuna
 Natuke soola

3 dlSuhkrut

4 dlNisujahu

2 tlVanillisuhkrut

2 tlKüpsetuspulbrit
1,5 dlÕli


 Toorjuustukreem
400 gMaitsestamata toorjuustu
300 gHapukoort

1,5 dlSuhkrut

2 tkLaimi mahla
 Laimi riivitud koor
2 tlVanillisuhkrut

Pärnus on käimas Kohvikutenädal, mille raames saab minna jubeda ilma ja räsiva tuule eest peitu paljudesse suvepealinna kohvikutesse. Selleks, et isu tekitada pakume täna välja Cafe Peccadello särtsaka laimiga porgandikoogi retsepti.
Valmistamine
  • Koori porgandid ja riivi. 
  • Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks, lisa õli, riivitud porgand ja lõpuks omavahel eelnevalt segatud kuivained. 
  • Jaga taigen pooleks ja küpseta kaks plaaditäit 200-kraadises ahjus ca 10 minutit. Lase jahtuda.
  • Vahusta miksriga toorjuust, sega hulka hapukoor ja suhkrud ning laim. 
  • Vahusta korralikult.
Kui põhjad on jahtunud, lõika nad pooleks. 
  • Aseta biskviit kihiti kreemiga. Kaunista meelepäraselt.
Maitsed.ee