Möödunud laupäeval Laulasmaa SPA hoovis toimunud kalagrillimise võistluse "Küpsekala 2017" žüriis istunud spa restoranide peakokk Angelica Udeküll ütles Maitsed.ee-le antud intervjuus, et Eestis talvel grillimiseks peab olema hea tuju, soojad riided ja hea tooraine.

"Rääkides aga võistlusest, siis mulle väga meeldisid kõikide võistkondade eelroad. Pearoogade puhul olid minu ootused ehk suuremad, kuid üllatasid just eelroad. Oluline on aga see, et tase oli võistlusel väga kõrge," lisas Udeküll.

Lemmikut peakokk välja ei tahtnud tuua, kuna kõik toidud olid üheselt head, samas olid Udekülli sõnul mõned maitsenüansid, mis talle aga jäid kõrvade vahele kummitama.

"Mida ma aga ise oleksid teisiti teinud? Igal kokal on olemas üks parasiittooraine, mida ta igalpool kasutab. Mina ise oleksin toitudes kasutanud kindlasti tüümiani rohkem," mainib Udeküll.

Maitsed.ee