Aastavahetus on käes ning on viimane aeg vaadata läbi ka õhtune menüü ning selle juurde sobivad vahuveinid. Maailma ühe kuulsama hotelliketi Hiltoni Tallinna peasommeljee Tarvo Sarapuu selgitab meile, millist vahuveini tänase menüü juurde valida.

Ideaalse elamuse saamiseks peavad nii veinid kui nende juurde söödav toit olema õigesti valitud. Samuti võiks aastavahetusel end üllatada uute maitsetega. Hiltoni sommeljee pakubki välja kolmekäigulise veinidega kokku sobitatud menüü aasta vahetamiseks.

Eilses ja üleeilses vahuveinikooli osades näitas Hiltoni sommeljee meile, kuidas valida oma vahuveini tarbeks ideaalset klaasi ning kuidas jooki õigesti jahutada ja serveerida. Kordame ka need tarkused uuesti üle!

VAATA LISAKS

VAHUVEINIKOOL: Kuidas teha vahet ja kuidas valida aastavahetuseks õiged šampanjaklaasid?

VAHUVEINIKOOL: Õpime vahuveini aastavahetuseks õigesti jahutama ja serveerima

Maitsed.ee